Veszélytelenné válik az olajfolt eltávolítása

Olajfolt eltávolítása

Gyakran megtörténik, hogy olyan helyre folyik ki valamennyi olaj, ahonnan elég nehezen lehet eltávolítani. Ráadásul senki sem szeret vegyszeres, veszélyes anyagokkal tisztítani különböző felületeket, így számukra remek ötlet az olajfolt eltávolítása vegyszermentes készítményekkel.

A bioforce.hu webáruházban megvehető SOS5300 Hydrocarbon készítmény betonra, térkőre kifolyt gázolaj, szerszámolaj, motorolaj, valamint egyéb olajfajták eltávolítására alkalmas. Ennek természetes növényi kivonat a hatóanyaga, illetve egy enzimrendszer és 12 olajbontó mikrobatörzs speciális kombinációja. Tiszta vízzel kell hígítani ezt a sűrítményt, a benne található mikrobákat a hígítás aktiválja.

A hígítási arány 1:4. Gyorsan, csupán néhány nap alatt eltávolítja az olajszennyeződést a felületről. Ezzel a 100%-ban természetes eredetű termékkel tökéletes lesz az olajfolt eltávolítása és kifogástalan eredmény érhető el az alkalmazásával. Még több információt a termékről a weboldalon talál. Látogassa meg a honlapot és szerezze be az olajfolt eltávolításához a tisztítót!