Páramentesítés házilag

Páramentesítés házilag
Páramentesítés házilag

A páramentesítés házilag gond nélkül megoldható. Ugyan a szaküzletekben sokféle páramentesítő készülék közül válogathatunk, de ha olcsóbban úsznánk meg a dolgot, akkor is létezik remek alternatíva. Miért ilyen fontos a páramentes otthon? Milyen hátulütőkkel számolhatunk, ha magas a páratartalom a lakásban? Hogyan csökkenthető a legegyszerűbben? Cikkünkben ezeknek a kérdéseknek járunk utána.

Tovább Páramentesítés házilag

Fontos és gazdaságos a vízlágyítás házilag

Vízlágyítás házilag
Vízlágyítás házilag

A vízlágyítás házilag több szempontból is figyelmet érdemel. Nincs feltétlenül szükség speciális berendezésekre, így komolyabb kiadások nélkül megúszható. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy a vízlágyítás otthon nem mindig egyszerű folyamat, így hasznos lehet kemény víz esetében vízlágyító eszközt is beszerezni. De miért ilyen fontos a víz keménysége, annak mérése és a lágyítás folyamata?

Tovább Fontos és gazdaságos a vízlágyítás házilag

Párásítás otthon, házi praktikákkal

Párásítás otthon
Párásítás otthon

A párásítás otthon házilag használatos módszerekkel és speciális készülékekkel egyaránt megvalósítható. Miért ilyen fontos az ingatlan páratartalma? Hogyan növelhetjük, illetve csökkenthetjük a pára mennyiségét? Milyen hatással van az egészségre, ha száraz a levegő?

Tovább Párásítás otthon, házi praktikákkal

Házi vízellátó környezetkímélő megoldás.

Házi vízellátó

A vízre szükségünk van nap mint nap, az élet fenntartásához, a mindennapi teendők ellátásához, például mosáshoz, öntözéshez, és még számos dologhoz, amely a kényelmünket szolgálja. Azonban fontos, hogy az ivóvízzel gazdaságosan gazdálkodjuk. Ezt a legegyszerűbb módon egy házi vízellátóval tehetjük meg, amely kútvíz, forrásvíz, esővíz gyűjtőtartályból hasznosítja a vizet és lát el vele olyan feladatokat, amelyhez nem szükséges az ivóvíz. A házi vízellátó tulajdonképpen egy szivattyú berendezés, amely által akár a kútból eljuttatja a vizet háztartásunkba. Tovább Házi vízellátó környezetkímélő megoldás.