UV-álló műanyag párkány

Párkány
Párkány

Egy ház akkor mutat a legszebben, ha annak minden eleme rendben a helyén van, tehát a méretbeli és helybeli elosztások, valamint a színek is harmóniában állnak egymással.

Egyik legalapvetőbb és legfontosabb része az épületnek az ablak, aminek elhelyezése meghatározza, hogy mennyi természetes fény áraszthatja el a lakás helyiségeit. Ahhoz, hogy kívülről igazán jól mutasson egy ilyen nyílászáró, az annak megfelelő párkány megléte is nagy jelentőséggel bír.

Az ablak-parkany.hu weboldalon árusított összes párkány hatékonyan ellenáll az időjárás viszontagságainak és ezért tökéletesen alkalmazható beltéri, kültéri felhasználásra. Ez főként annak köszönhető, hogy a könyöklő anyaga UV-álló PVC, ami jól bírja a szélsőségeket, mint például a nyári forróságot és az erős napfényt, valamint a téli fagyokat.

Ezek mellett, tartóbordázata is sűrű, ami igazán masszív szerkezetté teszi, így esetlegesen egy nehezebb virágcserép alatt sem veszíti el eredeti formáját. A párkány fehér, dió valamint aranytölgy színekben kapható.