Samsung tabletek egy éves garanciával

Samsung tabletek
Samsung tabletek

Napjainkban az okostelefonok forradalmát éljük. Nagyjából velük egy időben jelentek meg a tabletek, azaz a táblagépek is.

A Mobilcorner internetes áruházban az intelligens telefon készülékek mellett hagyományos típusú nyomógombos telefonok, okos órák valamint többek között Apple, HTC, Huawei gyártmányú és Samsung tabletek is megvásárolhatóak. A webáruház jó felszereltségét az is bizonyítja, hogy csak a Samsung márkájú táblagépekből jelenleg 25 darab képezi a kínálat részét.

Ezek természetesen árkategóriában, kijelző méretben és alapvető tudásban is eltérnek egymástól. Aki a Samsung tabletek közül szeretne választani magának, egészen biztosan nem nyúlhat mellé, hiszen a márkanév magáért beszél. A gyártó és a forgalmazó is a vásárlástól számított, 12 hónap garanciát vállal.

Esetleges, rendeltetésszerű használat melletti meghibásodás vagy gyári hiba esetén az összes tartozékkal és eredeti dobozával kell visszajuttatni a készüléket a forgalmazó címére. Ellenkező esetben a Samsung tabletekre nem alkalmazható a jótállás.