Természetes növényi kivonatú aromavíz

Aromavíz
Aromavíz

Sokan kedvelik a természetes illatokat. Szívesen használják őket akár a test frissítésére vagy ruhára spriccelve. De nem ritkaság, hogy a szobát is illatosítják vele. A különféle illatú aromavíz kiválóan megfelel erre a célra.

Ez a fajta illatosító természetes, növényi alapú illóolajból készül, ami az aromavízben 1%. Sokan a parfümök helyett is ezt használják, hiszen a természetes illatok közkedveltek. Nem arról van szó, hogy a parfümöket teljesen lecserélik, de gyakran kellemesebb egy lágy, enyhe illat a tömény és nehéz parfümillatnál.

Az aromavíz gyakran virágillat vagy különféle virágok keveréke. Mivel növényi alapanyagú, hajra is permetezhető, hiszen a nap folyamán a haj folyamatosan mozog és szórja a rápermetezett illatot.

Ez a készítmény nem okoz semmilyen irritációt és nem szárítja a hajat. A kellemes virágillatok a lelki egyensúlyt is helyreállítják, hiszen ha egy könnyed illat vesz körbe bennünket a nap folyamán, valamiért a bonyolult dolgok is egyszerűbbnek tűnnek. Jelenleg narancsvirág és damaszkuszi rózsa aromavíz kapható kedvezményes áron.