A babzsákfotel gyerekeknek tökéletes, egyszerűen imádják

12015773423_305b8e5cae_zHasznos, de ugyanakkor imádni való ajándékot keresel a gyerekeknek? A babzsákfotel gyerekeknek optimális választás, hiszen egyszerűen imádják. Feldobja a szobájukat, a kedvüket, hiszen színes és mókás, és persze szuper hancúrozni rajta. Ráadásul ha egy babzsákon játszanak, akkor nem kell attól tartanod hogy felfáznak, hiszen remek hőszigetelő.

A babzsák ezer és egy formában használható, kedvükre gyurmázhatják, tekerhetik maguk alá. Lehet egy lazán szétterülő párna amin hasalhatnak, amiből fotelt is formázhatnak, de lehet hengeres formájú keményre tömött puff is.

Egy babzsákkal tuti nyerő leszel. Csupán egyetlen dologra kell figyelned a használata során: mindig megfelelő mennyiségű legyen benne a babzsák töltet. A babzsákok töltőanyaga polisztirol gyöngy, és teljesen természetes, hogy a használat során zsugorodnak, de az utántöltés sem bonyolult. A babzsákfotel gyerekeknek akkor tökéletes, ha egyszerűen tisztán tudod tartani, hiszen könnyen ráborulhat a kakaó, egy-egy csokifolt is rákerülhet.

Ha azt szeretnéd, hogy sokáig élvezzék, akkor rendeld dupla huzattal. Nézz körül a Huppanjbele webáruházban, a készleten lévő darabokra 10% kedvezményt kapsz. Ha maradandó ajándékot keresel, hidd el, nincs is nehéz dolgod.