Szemüveg kamera kiránduláshoz, utazáshoz

Modern szemüveg kamera

Életünk emlékezetes pillanatait érdemes megörökíteni és az a legjobb, hogyha a saját szemszögünkből láthatjuk viszont ezeket. Erre ideális eszköz a szemüveg kamera, ami a valós történést hanggal együtt képes rögzíteni.

Ezt a rendkívül modern és okos készüléket meg lehet vásárolni az azolcsosag.hu internetes áruházból is, ahol nagyon kedvező áron kapható. A termék el van látva kiterjesztett nyílással a TF kártya számára és nagyon könnyen csatlakoztatható asztali számítógéphez, laptophoz, nem kell hozzá eszközmeghajtó.

Biciklizéshez és utazáshoz, kiránduláshoz kifejezetten ajánlott a szemüveg kamera. Beépített lítium akkumulátorral ellátott, aminek a segítségével több mint egy órán át rögzíti a felvételt. A készenléti idő 130-150 perc.

Nőknek és férfiaknak egyaránt megfelel, ugyanis elegáns designnal látták el a gyártók. UV-védelemmel ellátott, polarizált modellről beszélünk. A lencséje szürke, a kerete fekete. A megrendelése igazán könnyű, pár kattintásba kerül csupán. Rendelje meg minél hamarabb!