Az első lépések a tömegnövelő szerek előtt

Tömegnövelő szerek

Amikor tömeget szeretne növelni, szükséges elkészíteni a személyre szabott edzéstervet. Így folyamatos a haladás a kitűzött cél felé. Az nem vezet semmire, ha csak unalomból néha megemeli a súlyokat.

A vonzó alaknak van néhány alapvető feltétele. Ennek a jól kidolgozott tervnek, a tömegnövelő szerek a részesei lehetnek. Az első lépés nyilvánvalóan a megfelelő edzés. Ezt követi az elegendő pihenés és a regenerálódás, a helyes étrend, a célra alkalmas étrend-kiegészítő és végül a motiváció, ami a cél elérésére ösztönöz. Mindezek betartásával az izmok fejlődésnek indulnak, majd az egész tömeg megnő. A tömegnövelés 3 alappillére a fehérje, a szénhidrát és a vitaminok.

A tömegnövelő szerek minden egyénnél másképp hatnak, ezért érdeklődjön utána, hogy Önnek melyik lenne megfelelő! Először az alapokat építse fel, mert nincs értelme a további szerekhez nyúlni, hiszen azok csak pénzkidobások lesznek. Továbbá, érdemes rövid időtávokban gondolkodni, hogy ne veszítse el a lelkesedését, mert a tömegnövelés nem egyik napról a másikra történik.