Könnyen szállítható molinó

Molinó

Fotóminőségben szeretne reklámot kihelyezni? Akkor nagyon jó helyen jár! A Profi Reklám Kft. igazi specialistának számít a könnyen szállítható molinó elkészítése szempontjából.

A szakemberek a maximumot hozzák mi magukból, ennek hatására pedig Ön is elégedett lesz. Az árak a weboldalon vannak feltüntetve, tehát itt járhat utána annak, hogy mennyibe fog kerülni a munka elvégzése. A cégnél ingyenes a könnyen szállítható molinó méretre hajtása, a széleinek hegesztése, illetve az 50 centiméteres távolságban történő ringlizése.

Ez sok helyen nincs benne az árban. Arra kell számítania, hogy a rendelés átfutásának ideje kb. 6 nap, de ez sürgős esetekben 3-5 napra csökkenthető. Kész grafikai tervvel kell érkeznie. Az ajánlatkéréskor több információt is fel kell tüntetni a könnyen szállítható molinó kapcsán. Írja meg, hogy milyen méretet szeretne.

Fontos a darabszám és a konfekcionálás típusa is. Számít, hogy kül- vagy beltéri nyomtatást óhajt. Jelezze, hogy személyesen szeretné átvenni a terméket vagy igényt tart a kiszállításra!