Sokféle lehet a laminált parketta

Polírozott parketta

Nagyon sok fajta közül válogathatunk. Választhatjuk a járólapok helyett a konyhába, illetve a fürdőszobába is a vízálló laminált parketta nyújtotta kényelmi funkciókat. Nem olyan rideg, sokkal jobban szigetel és a kialakítása is sokkal természetesebb hatást nyújt. Azonban nem mindegy, hogy miként kerül lerakásra a laminált parketta.

„A jó pap holtig tanul“, tartja a mondás és ez igaz minden szakemberre. Minden lakásban más körülményekkel találkozhatunk, ezért fel kell készülnünk a különféle szituációkra, hogy azok ne jelentsenek problémát a lerakáskor.

A felületek egyenesek kell legyenek, hogy később ne kezdjenek el mozogni, recsegni az elemek. Hogyha nem így van, akkor aljzatkiegyenlítőt kell öntenünk, mielőtt lerakásra kerül a laminált parketta.

Figyeljünk oda a precíz illesztésekre és először vizsgáljuk meg a falakat, mert ha azok nem párhuzamosak, akkor könnyen elronthatjuk az egészet és kezdhetjük elölről, mivel ferde lesz a laminált parketta! Hogyha nem boldogulunk a feladattal, akkor bízzuk szakemberre a megfelelő eredmény érdekében!