Nem magasak a szakfordítás árak

Egyedi szakfordítás árak

Bizonyos okoknál fogva, néha szükségünk van az okirataink vagy a céges dokumentumaink szakszerű lefordítására valamilyen más nyelvre. Természetesen mindenkit érdekelnek, hogy mekkora összegre rúgnak a szakfordítás árak. Nos, ezek több mindentől függnek, a célnyelvtől, a fordítandó szöveg komplexitásától, a kért határidőtől, valamint a legfontosabb az, hogy hol rendeljük meg az adott munkát. A Bilingua cégnél a legtöbb nyelv esetén 2 Ft/karakter áron végez fordításokat. Legyen szó műszaki, jogi, gazdasági, egészségügyi vagy bölcsészettudományi szövegről, gyors és precíz munkát kap a megrendelő.

Mindezt természetesen rendkívül korrekt áron. Az északi nyelvek, mint például a svéd, a norvég vagy a dán esetében egyedi úton történik a szakfordítás árak meghatározása, a szöveg megtekintése után kapja meg a kliens az árajánlatot. Ezekre a nyelvekre 3-10 Ft/karakter áron végzik el a megrendelt fordításokat. Jelenleg ÁFA mentes a vállalkozás, ami azt jelenti, hogy a szakfordítás árakra nem jön ÁFA.

Mint ahogy a nevében is benne van, a hivatalos fordítóiroda hivatalos fordításokat végez minden nyelvre. Anyakönyvi kivonatok, erkölcsi, születési bizonyítványok, igazolások, szerződések fordításának megrendelésére van lehetőség. A hivatalos fordítóiroda szolgáltatásai közé tartozik még a honlap, weboldal, könyvek fordítása is. Az üzleti levelezés, Excel, PowerPoint prezentáció, pénzügyi szövegek, pénzes beszámolók, eredmény-kimutatások, adóigazolások, katalógusok, prospektusok más nyelvre történő átültetése is a szolgáltatások része.

Kérjen Ön is árajánlatot a hivatalos fordítóirodától, hogyha bármilyen dokumentum szakszerű lefordítására van szüksége! Elérhető áron, rövid idő alatt meglesz a munka, mert szükség esetén a hivatalos fordítóiroda munkatársai hétvégeken is dolgoznak. 20 000 elégedett ügyfél távozott már ebből az irodából, ami akár sikertörténetnek is nevezhető. Tehát, megtalálta az ideális helyet, ahol lefordíttathatja a szükséges iratait határidőre, kevés pénzért, de annál szakszerűbben.