Online megvásárolható a Káldeától Ister-Gamig

Káldeától Ister-Gamig I-II-III.

Sok olyan tudás van a közvetlen közelünkben, amiről sajnos még sejtelmünk sincs. Az oktatási rendszerünk eléggé visszafogottan mutatja be a valódi történelmünket és olykor olyan teóriákat próbál a fiatalokra erőltetni, amiket már régen megcáfoltak. A korral haladni kell, de bizonyos rendszerek lassan érik utol magukat, ami nem egyedi jelenség. A Káldeától Ister-Gamig I-II-III. kötet sok érdekességet tartalmaz, ami bár szembe megy a jelenkori ismereteinkkel, de mégis bizonyított tényeken alapul.

Ha valaki kíváncsi arra, hogy kik is azok a Sumírok vagy hová lettek és kik az utódaik, akkor mindenképpen érdemes kezébe vennie a Káldeától Ister-Gamig I-II-III. könyvkiadást. A 3 részes olvasmány megrendelhető online az angyalimenedek.hu oldalon.

Ha már eddig nem volt rálátásunk arra, hogy mit is keresünk valójában ebben a világban, akkor eljött az ideje, hogy a dolgok mélyére tekintsünk és ráleljünk az igazság egy apró darabkájára, ami a helyes útra terel bennünket ismét. A Káldeától Ister-Gamig I-II-III. elolvasása lehet az első fontos lépés ebben.