A légpuska távcső az airsoft fegyverre is feltehető

Légpuska távcső

A legtöbb tapasztalt lövész egyetért abban, hogy szinte azonos módon szerezték meg a szükséges, légpuskákat illető tapasztalatot. Mindenki először is egy airsoft lőfegyverrel kezdte, amelyikre már rá lehetett szerelni a légpuska távcső eszközt.

Ezt követte aztán az úgynevezett PCA fajta, ami egyenes út volt az igazi, valódi, éles tölténnyel rendelkező puskához. Az utóbbi két esetében is fontos eszköz lehet a légpuska távcső, főleg a vadászok kedvelik ezt, hiszen a segítségével sokkal jobban be lehet mérni a vadat, és a leadott lövés is nagyon pontos lesz. Mivel mindenki az igazira, a valódi fegyverre vágyik, ezért nem is meglepő, hogy sokan, amint megkapták azokat a golyós és sörétes puskákat, amiket már élesben lehetett használni, rögtön el is felejtik a légpuskát.

Azonban azt tudni kell, hogy a világ sok részén a légpuskákkal nem a vadászat előtt melegítenek be az emberek, hanem azokkal történik a vadászat. Szerencsére, a légpuska távcső itt is nyugodtan alkalmazható. Ez megrendelhető a Combat Zone weboldalról.