Hol mutat jól a kőmintás tapéta?

Kőmintás tapéta

Egyre többen választják azokat az öntapadós tapétákat, amelyek rengeteg otthonban már a belső lakberendezés egyedi főszereplőivé váltak. Rusztikusabb környezetben a kőmintás tapéta az, amelyik maximálisan passzolhat minden egyes elemmel a konyhában, nappaliban vagy előszobában.

Az öntapadósnak az egyik kedvező tulajdonsága abban rejlik, hogy nagyon designos tud lenni, és amint belép az ember a szobába, egyből a tapétát nézi meg. A kőmintás tapéta egyik népszerű fajtája az, amelyik a márvány felületét tökéletesen imitálja. Emellett azért is választják ezt az emberek, mert a könnyű felhelyezése, tisztítása és természetesen, alacsony ára kihagyhatatlanná teszi.

Az öntapadós kőmintás tapéta jó minőségű, strapabíró, tartós és kopásálló anyagból készül, ezért sok év elteltével is megtartja szép, karc- és foltmentes külsejét. A kőmintás tapéta ezen fajtája szinte bármilyen felületre felragasztható, legyen az sima, száraz. Gondolni kell itt az üvegre, műanyagra, laminált felületre, lakozott fára. Ezen adottságok révén annyira közkedvelt az öntapadós típus.

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólások lezárva.