Hol mutat jól a kőmintás tapéta?

Kőmintás tapéta

Egyre többen választják azokat az öntapadós tapétákat, amelyek rengeteg otthonban már a belső lakberendezés egyedi főszereplőivé váltak. Rusztikusabb környezetben a kőmintás tapéta az, amelyik maximálisan passzolhat minden egyes elemmel a konyhában, nappaliban vagy előszobában.

Az öntapadósnak az egyik kedvező tulajdonsága abban rejlik, hogy nagyon designos tud lenni, és amint belép az ember a szobába, egyből a tapétát nézi meg. A kőmintás tapéta egyik népszerű fajtája az, amelyik a márvány felületét tökéletesen imitálja. Emellett azért is választják ezt az emberek, mert a könnyű felhelyezése, tisztítása és természetesen, alacsony ára kihagyhatatlanná teszi.

Az öntapadós kőmintás tapéta jó minőségű, strapabíró, tartós és kopásálló anyagból készül, ezért sok év elteltével is megtartja szép, karc- és foltmentes külsejét. A kőmintás tapéta ezen fajtája szinte bármilyen felületre felragasztható, legyen az sima, száraz. Gondolni kell itt az üvegre, műanyagra, laminált felületre, lakozott fára. Ezen adottságok révén annyira közkedvelt az öntapadós típus.