A vegán protein is remek megoldás

Vegán protein

Sok olyan testépítő van, még sportolók között is, akik világversenyeken is megjelennek, ideológiájukból adódóan nem fogyasztanak húst, és nem is alapoznak az ebből nyert protein porokra.

Ezen személyeknél a fejlődést a vegán protein jelentheti. Felmerülhet hát a kérdés, hogy vajon ez fel tudja venni a versenyt például a marhafehérjével, tejsavó fehérje koncentrátummal vagy épp a Biotech USA tömegnövelővel? Az igazság az, hogy az állati fehérjék emésztése nem megy könnyedén a szervezet számára. Ezzel szemben a vegán protein nagyon hamar felszívódik és a fogyasztást követően, épp az edzés után egyből eljut a tápanyag az izmokhoz.

Az állati eredetűeknél az is gondot jelent, hogy minél nagyobb mennyiségben vesz magához az ember rostmentes állati eredetű táplálékot, annál lassúbbá válik az emésztése. Nyilván a modernebb termékeknél ez már nem okoz gondot, a precízen kiválasztott, emésztést segítő alapanyagok révén. A vegán protein remek étrend-kiegészítőt jelent azoknak, akik semmiképp sem akarnak lemondani az izomtömeg növeléséről.