Infraszauna narancsbőr ellen ?

Infraszauna

A narancsbőr elleni hatás tudományosan nem igazolt teljesen, de nagyon sok esetben jelentős javulás érhető el. Ugyanis az infraszauna közvetlenül a bőr alatti rétegekre hat, a narancsbőr pedig épp itt van és a meglazult kötőszövet eredménye.

Hormonális okai is vannak, nem véletlen hogy épp a hölgyek körében gyakori és a férfiaknál pedig igen ritka. Minden esetre, aki szeretné, hogy bőre simább legyen, mindenképp érdemes néhány alkalmat rászánnia és akkor kiderül, hogy az ő esetében hogyan hat az infraszauna.

Egy alkalomtól nem kell csodát várni, hiszen a több év alatt összegyűjtött anyagoknak kell egy kis idő, amíg távozásra szánják magukat. Azonban a gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a rendszeres infraszauna használat látható eredményeket hoz.

Ugyanis a verejték mirigyek mellett, a faggyúmirigyekre is hat az 50 C fok körüli hőmérséklet és a infravörös sugárzás. A hőmérséklet a szauna belsejében egyszerűen beállítható és a bekapcsolástól számított rövid időn belül már használatba is vehető a kabin. Egy-négy személy részére gyártott kabinok vannak, illetve sarokba állítható modellek, ahol többen is elférnek.