Fésülködő asztal tükörrel: amikor királynőnek érezheti magát

Kifinomult bútorok nőknek

A kosztümös filmekben és a romantikus történetekben gyakran találkozunk olyan jelenetekkel, amelyek a fésülködő asztal előtt zajlanak. A berendezési tárgy azonban nem csak a múlté, hiszen napjainkban is beszerezhetőek olyan prémium kategóriás darabok, amelyek jelentősen megemelik a hálószoba hangulatát. Természetesen bármely helyiségben elhelyezhető a választott darab, ami majd praktikusan szolgálja a készülődést és a szépítkezés perceit.

 

Ilyen felszereléssel egész biztosan fejedelmien érezheti magát, ráadásul minden lakberendezési stílushoz megtalálható a színben is passzoló darab. A modern stílus kedvelői éppen úgy megtalálhatják számításukat, mint akik a kislányos romantika rajongóinak számítanak. A fekete fésülködőasztal egyszerre teremt drámai és egyúttal elegáns összképet, ami egyébként a hálószobában kiválóan mutathat.

 

De vajon miért kedvelik a nők a hasonló darabokat? Honnan a vágy, hogy külön szentélyt alakítsanak ki a mindennapi szépségápoláshoz? A tapasztalatok azt mutatják, hogy szinte alig akad olyan nő, aki ne rendelkezne szép számmal sminktermékekkel és parfümökkel. Ezek mellé jönnek még a hajdíszek, a fésűk és az ezernyi kiegészítő. Mindezek praktikus és igényes tárolása nélkülözhetetlen az átláthatósághoz és a mindennapi használat megkönnyítéséhez. Persze nem ez az egyetlen oka annak, hogy a fésülködő asztalok minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezek ugyanis azok a bútorok, amelyektől azonnal úgy érezhetjük magunkat, saját kastélyunk úrnőjeként magunkénak tudhatjuk a szépséget és a nőiességet.

 

A stílusos fiókok helyet adhatnak kedvenc szemhéjtusnak és körömlakkoknak, de a hajkorona ápolásához nélkülözhetetlen hajkefék is ott lapulhatnak valamelyik fiókban. Helyezze a fésülködőasztalra az ismert divatházak valamelyik prémium kategóriás parfümjét, amelynek illata finoman lengi majd körbe a nap folyamán. Érdemes egy nappali és egy esti illatot is magunkénak tudni, de persze arra is célszerű figyelni az illatjegyek megválasztásakor, hogy milyen évszakról van szó. A fűszeres, erőteljes, édes illatok rendszerint a hideg hónapokban kedveltek, a friss, virágos, gyümölcsös kategóriákat pedig sokan részesítik előnyben a  meleg időszakban.

 

Adja meg a módját a mindennapi szépségápolásnak, hiszen a napi teendők és elfoglaltságok mellett ez az egyik kényeztető dolog, amikor megélheti saját nőiségét a maga teljességében.