Atlantis baseball sapka a napsugarak ellen

Atlantis baseball sapka
Atlantis baseball sapka

Szeretné felfrissíteni a ruhatárát és valami egészen új, esetleg eddig nem használt kiegészítővel kezdené? Kitűnő alternatíva lehet az Atlantis baseball sapka nőknek és férfiaknak egyaránt. Jó néhány lehetőség közül választhat.

Egyedi mintával ellátott, akár évszaknak megfelelő, pamut izzadásfogóval kiegészített modellek is elérhetőek. Általában puha anyagból készül, lekerekített 6 paneles formával, ívelt napellenzővel. A sapka elejére legtöbbször sportcsapatok emblémáját, vállalatok nevét, különböző egyedi mintákat és reklámszövegeket tüntetnek fel. A lekerekített napellenzőt 8 díszítővarrás dekorálja, a kupa tetejét szellőzőlyukakkal látták el. Hátsó részén a fémcsat és a bújtatólyuk segítségével állítható a megfelelő méretre. A betét nélküli frontpanelnek köszönhetően, igen kivételes darab.

Az Atlantis baseball sapka olasz tervezésű, gépi hímzésre is alkalmas kiegészítő, ami egészen jó védelmet nyújt a napsugarak ellen és a hajszennyezés megelőzésére is használható. Egy jól kiválasztott Atlantis baseball sapka révén, örömet szerezhet, amennyiben ajándékként adja.