A mobil szauna testileg-lelkileg helyrehoz

A mobil szauna testileg-lelkileg helyrehoz
A mobil szauna testileg-lelkileg helyrehoz

A XXI. században egyre nagyobb jelentőséget kapott a testi-lelki feltöltődés. Az igazán jó közérzethez az is hozzátartozik, hogy a szervezet megszabadul a káros anyagokból, detoxifikálás során. Azonban mindez külön-külön sok kiadást jelent.

A mobil szauna mindhárom tényezőt tudja biztosítani. Egyrészt szellemi szempontból, egy ilyen készülékben eltöltött alkalom majdnem egy egész órán át tart, feküdni kell, a kellemes hő pedig megállás nélkül melegíti a testet. A mobil szauna egészségügyi szemszögből is hasznosnak bizonyul, felszabadítja a toxinokat verejtékezéssel, továbbá az immunrendszer védekezőképességét is növeli.

Jó hírnek bizonyul az is, hogy segítségével könnyebben megy a fogyás is. Különben a mobil szauna lényege a hordozhatóságában nyilvánul meg. Számtalan család azért veti el egy ilyen készülék megvásárlását, mert a kabinos masina nem férne el a lakásban. Azonban a mobil fekvőszauna megoldást jelenthet számukra is. A terápia során az egyén egyre kiegyensúlyozottabbá válik mind lelkiállapot, mind a testi épség szempontjából.