Huawei gyártmányú Honor telefon

Honor telefon
Honor telefon

Manapság már egyre inkább elterjedtek Európában a Kínában gyártott műszaki cikkek, ami főleg azért nem meglepő, mert az olcsó munkaerőnek köszönhetően olcsón kiváló minőségű elektronikai termékeket tudnak előállítani. A Honor telefon a Puremobile internetes áruház kínálatában fellelhető kínai mobiltelefon. Jelen pillanatban mindegyik raktáron lévő Honor telefonra óriási, helyenként 30-40 százalékos akciók is vannak.

Egyébként ez a gyártó a Huawei egyik változata, és nem tartozik a legolcsóbb okostelefonokat előállító cégek közé, de ekkora árengedménnyel, mint amivel a puremobile.hu weboldalon lehet találkozni, árban is felveszi a versenyt a többi távol-keleti márkával szemben.

A honlapon szereplő összes Honor telefonra 12 hónap garancia vonatkozik, és a legtöbb készülékbe fel van telepítve a magyar nyelvű menü is. Megrendelés esetén minden gyári tartozékkal együtt veheti birtokba a vásárló. A Honor telefon olyan okos mobil, amely tudását és elérhető árát tekintve tökéletesen megfelel az európai telefonhasználóknak.