Announcement: Gudu

Ha Ön úgy gondolja, hogy a kereskedelem bármely területén kimagasló tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik, továbbá részt kíván venni, vagy éppen nagyobb szeletet szeretne szakítani az internetes kereskedelem folyamatosan bővülő piacából,
akkor ÖN és mi,
mint GudU…
Ideális Partnerek Lehetünk!

Az alábbi, hamarosan megnyíló GudU üzletágak üzemeltetésére, szakterületükön jártas, ahhoz kiválóan értő, független kereskedelmi partnereinket keressük.

Az építkezés elengedhetetlen kelléke a szigetelő

Elengedhetetlen kellék a szigetelő

Szerencse, hogy a mai építkezésben ilyen egyszerű minden. Hogyha valamit elrontottunk, újra lehet kezdeni, ha fázunk, szigetelni lehet, ha melegünk van ki lehet nyitni az ablakokat. Egy kicsit komolyabbra fordítva a szót, valóban sokat segítenek a lakásépítésben, újításban a mai kellékek.

A http://FaMania.hu/kategoria/szigeteloanyagok/ linken például szigetelőanyagokat lehet megrendelni, amelyek nélkül ma már elképzelhetetlen egy lakás felépítése. Sőt, ezek az anyagok azokra az esetekre is kiváló megoldást nyújtanak, amikor valaki úgy véli, hogy a régi építésű lakása nincs megfelelően szigetelve. Tovább Az építkezés elengedhetetlen kelléke a szigetelő

Mit jelent az elemes kerítés?

Elemes kerítés

Bármilyen építményről is van szó, olyan forgalmazót és az építkezést lebonyolító csapatot kell választani, aminek köszönhetően garantált a végső siker.

Ez bizony igaz a kerítés illetően is, ami csak akkor lehet igazán stabil, ha jó alapanyagokból készült és a munkálatokat végző szakemberek tisztában vannak vele, hogy mikre kell vigyázni és mi miatt lesz a szerkezet időtálló. Az egyik legkedveltebb kerítés típus napjainkban az elemes. Ennek a változatnak egy tagja 5 elemből áll, 4 darab tele elemből és 1 íves részből. Mit kell tudni erről a kerítés fajtáról? Tovább Mit jelent az elemes kerítés?

Miért szükséges az étterem belsőépítészet?

Étterem belsőépítészet
Étterem belsőépítészet

Valljuk be, hogy egy étterem megnyitása bizony rengeteg költséggel jár, éppen ezért a tulajdonosok, illetve a befektetők sok esetben igyekeznek spórolni azokon a dolgokon, amelyekre nem feltétlenül muszáj pénzt kiadniuk. Ez azt eredményezi, hogy sokan nem veszik igénybe az étterem belsőépítészet jegyében alkotott tervek segítségét, hanem csupán megvásárolják a kivitelezéskor azokat a berendezési tárgyakat, amelyek éppen megtetszenek nekik. Pedig ez a gyakorlat nem feltétlenül jó, hiszen nagyon disszonáns lehet a végeredmény az étterem belsőépítészet segítsége nélkül.

Ez többek között arra vezethető vissza, hogy látványtervek nélkül sokszor nehéz elképzelni, vajon egyes tárgyak jól mutatnának-e egymás mellett, hiszen lehet, hogy külön-külön nagyon ízlésesek, azonban közös térben már egyáltalán nem harmonizálnak egymással. Ráadásul a betérő vendégek nagyon érzékenyek a látványra és megeshet, hogy legközelebb inkább más éttermet választanak, ha azt látják, hogy nincs elég igényesen berendezve a tér. Tovább Miért szükséges az étterem belsőépítészet?

A modern hűtéstechnika vívmányai

hűtéstechnika
hűtéstechnika
Klímakészülék és ventilátorok széles választékával találkozhatunk az interneten. Érdemes figyelembe venni az igényeinket és annak megfelelően kiválasztani a számunkra ideális hűtési technológiát. A modern hűtéstechnika segítségével, pillanatok alatt le tudjuk hűteni otthonunk levegőjét, így kellemes légkört tudunk teremteni. Az inverteres légkondicionáló berendezés párátlanításra is használható. Zajszintje alacsony, így nem zavarja mindennapi tevékenységeinket sem. A modern hűtéstechnikának köszönhetően, nagy területi lefedettséget tudunk elérni.
Tovább A modern hűtéstechnika vívmányai

Az infrasugárzó kiépítése kis költségvetésből

infrasugárzó
infrasugárzó
Az infrával való fűtés olyan lakásokban ajánlott, ahol egy komfortos, szinte önállóan működő fűtésre van szükség. Természetesen hétvégi házak, nyaralók, üzlethelyiségek számára is nagyszerű választás, ahol időszakonként kell csak bekapcsolni. Az infrasugárzó egyszerűen és könnyedén kiépíthető, költségei nem magasak. Gazdaságosan működik, így akár még spórolni is lehet vele. Az infrasugárzó a Nap sugaraihoz hasonlóan melegíti fel a testeket, így képes egy kellemes közérzetet megteremteni.
Tovább Az infrasugárzó kiépítése kis költségvetésből

A kültéri burkolás nehézségei

A kültéri burkolás nem egyszerű feladat
A kültéri burkolás nem egyszerű feladat

Ma már nemcsak a konyhában és fürdőszobákban találkozhatunk járólapokkal, hiszen egyre népszerűbb a kültéri díszburkolat is. Ez azonban valamivel bonyolultabb, mint a benti terek burkolása, ugyanis több szempontnak kell megfelelni.

A kültéri burkolásról és annak nehézségeiről többet is megtudhat a Burkoloarak.hu/kulteri-burkolas weboldalon. A szakértők szerint az okozza a leggyakrabban a problémát, hogy a megrendelők igényei és a feladatra szánt anyagi keret nincsenek egyensúlyban. Tovább A kültéri burkolás nehézségei

Az üveg jó díszítőelem lehet

Nagyon szép az üveg
Nagyon szép az üveg

Valószínűleg már Ön is elgondolkodott azon, hogy pontosan milyen anyagok segítségével tehetné még szebbé a lakását. Az üveg csodálatos eszköz ehhez, hiszen nagyon dekoratív hatást tud kölcsönözni a tárgyaknak. Az anyagot igazán sokféleképpen lehet felhasználni, ami nagyon jó hírt jelent a lakberendezők számára. Mivel az üveg rengeteg színben elérhető, ezért tulajdonképpen végtelen az alkalmazási lehetőségek száma. A forma tekintetében sem lehet panasz az anyagra, mert szerencsére a szakemberek a terméket igen egyszerűen tudják alakítani. A töréstől sem kell tartani, mert ma már létezik szerencsére olyan biztonsági üveg is, Tovább Az üveg jó díszítőelem lehet

Hőhíd nélküli műanyag nyílászárók

Új fejlesztésű műanyag ablak
Új fejlesztésű műanyag ablak

Az Aluplast energeto nyílászáró rendszerében újdonság, hogy a profilokban nincsenek fémből készült merevítések. A fémmerevítéseket üvegszállal erősített műanyag bordák váltják ki ezeknél a típusoknál, így lehetnek az Aluplast új fejlesztésű műanyag nyílászárók hőhídmentesek. Ezek az üvegszálas bordák biztosítják az ablakok stabilitását. Emellett a figyelemre méltó újítás mellett az ablakok hőszigetelése és zajvédelme továbbra is kiváló. Kikísérletezték, hogy a legjobb hőszigetelési érték a legfrissebb fejlesztésű hőszigetelő hab segítségével érhető el, mellyel a profilokat kitöltik. Tovább Hőhíd nélküli műanyag nyílászárók

Panellakás ablakcsere minőségi szolgáltatással

Panellakás ablakcsere
Panellakás ablakcsere

Gondolná az ember, hogy a dobozlakásoknál, mint amilyenek a panellakások is, olykor nagyon nehéz bármit is véghezvinni? Példának okáért, a padlócsere is bonyolult lehet a régebbi építésű panellakások esetén, hiszen sok helyen vakpadlót használtak. Ami viszont egyszerű és bármilyen emeleten megoldható, az nem más, mint a panellakás ablakcsere szolgáltatás. Az ablakcsere egy roppant egyszerű folyamat, akár a földszinten, de a 10. emeleten is. Általában a szakemberek nem először cserélnek ablakot többszintes otthonok esetén. Tovább Panellakás ablakcsere minőségi szolgáltatással