Vidéki esküvő helyszínek: melyiket érdemes választani?

Az erlavilla.hu linkre kattintva megnézheti, hogy hogyan nézne ki egy esküvő Eger gyönyörű belvárosában.

Napjainkban egyre több esküvőt tartanak vidéken, hiszen sokkal stílusosabb és elegánsabb egy csodálatos fákkal körülölelt parkban kimondani a boldogító igent, mint egy nagyvárosi zsúfolt teremben. Az erlavilla.hu linkre kattintva megnézheti, hogy hogyan nézne ki egy esküvő Eger gyönyörű belvárosában. Eger rendkívül híres a macskaköves szűk utcáiról, amelyek közül néhány igen meredek.

A vár közelsége az odaérkező vendégseregnek kiváló időtöltésként szolgál. A legtöbb esetben érdemes úgy kiválasztani a helyszínt, hogy a vendégek ne unatkozhassanak és legyen elég idejük bejárni a környéket. A szűkebb rokonságot akár már a szertartás megelőző napon meghívhatja. Ha néhány rokon távol él és nincs lehetősége a lakodalom után hazamenni, akkor célszerű szállást foglalni számukra.

Az Erla Villa csodálatos környezetében kimondani egymásnak az igent nemcsak romantikus gondolat, hiszen a szakemberek minden elképzelést megpróbálnak valóra váltani. Minden kislány arról álmodik, hogy eljön egyszer a herceg fehér lovon és a megfelelő időben oltár elé vonul. Azonban a tündérmese nem szabad, hogy véget érjen. Ha azt szeretné, hogy a kedvese egy fehér lovon vonuljon az oltár elé, akkor úgy fog megtörténni az esküvő. Amennyiben galambröptetést szeretne, akkor a szertartás után több tíz galambot fognak elengedni. Természetesen minden elképzelést jól át kell gondolni, hogy valóban megvalósítható-e.

Ugyanis rengeteg tényező befolyásolhatja a nagy nap eseményeit. Többek között az időjárás, így erre az esetre kell lennie egy vésztervnek. Valamint a mai világban csak a pénztárca szabhat határt a díszítésnek és az extra kéréseknek. Az Erla Villánál egy olyan remek szakács készíti el a menüt, amit még a Michelin csillagos éttermek is megirigyelhetnének. Természetesen a menüsort a szervezővel együtt állíthatja össze. A hajnalig tartó táncos party, az előkészületek, a másnapi mosogatás és pakolás terhét leveszik a válláról a szálloda kollégái. A stílusos szálláshely tökéletes választás egy ifjú párnak.