Szolárium gépek bérlése: kinél érdemes intézni?

A Hollandimpex oldalán keresztül bérelni is tud szolárium gépet.

A tökéletes barnulás csak úgy érhető el népfény nélkül, hogyha ellátogat egy barnulásra alkalmas szalonba. Természetesen egyszerűen be lehet szerezni a szolárium gépeket és akár saját szoláriumot is nyithat. A Hollandimpex oldalán keresztül bérelni is tud szolárium gépet. Ez azért jó, mert így nem kell megvásárolni több millióért az eszközöket, elég csupán kibérlni azokat.

Arra figyeljen oda a szolárium üzemeltetés során, hogy értékesítsen barnító krémeket és egyéb kozmetikumokat is! Ugyanis a csövek az érzékenyebb bőrűeket gyorsabban megégethetik! A kipirosodott bőr különleges ápolásra szorul. Viszont az első alkalommal bármilyen bőrt megégethet a szolárium. A gyors barnulás érdekében, célszerű olyan barnító krémeket használni, amelyeket a nehezen barnuló részekre kell felvinni. A szolárium gépek bérlése felújítással és csőcserével is igényelhető a hollandimpex.hu webshopban. Amennyiben több gépre van szüksége, akkor még mennyiségi kedvezményre is szert tehet.

A szolárium gépek választékában olyan változatok is megtalálhatóak, amelyek ára meghaladhatja a 2 millió Ft összeget. Ha szeretne létrehozni egy nagyobb szoláriumot, akkor célszerű olyan üzlethelyiséget bérelni, ahol három-négy gép is elfér. A berendezések lehetnek fekvő vagy álló kivitelek egyaránt. Bár a legtöbb vendég a fekvő változatot kedveli, hiszen tud benne lazítani és pihenni egy kicsit.

A mai szolárium gépek már el vannak látva hangszórókkal. A karácsonyi időszakban például lejátszhat ünnepi hangulatú zenéket, de a rádióban manapság is hallható klasszikusokat. Ha Ön is szeretne gépet bérelni, akkor mindenképpen érdemes a használati utasítást is kifüggeszteni a szalonban. Akinek nagyon fehér a bőre, első alkalommal nem tartózkodhat bent többet a gépben, mint 5 perc. A barnulási időt fokozatosan kell emelni, amivel el lehet kerülni a hirtelen leégést vagy a bőrrák kockázatának kialakulását. A szolárium gépek bérlése több darab esetén is elérhető. Több információt ezzel kapcsolatban a weboldalon találhat.