Strapabíró szerszámokat tartalmaz a Makita akkus szett

Az ezermesterek álma

Érdemes felszerelkeznie, amikor munkához lát. Erre kiválóan alkalmas a Makita akkus szett, ami páratlanul minőségi szerszámokból áll. A fúrókalapács és a fúrógép segítségével nincs olyan akadály, ami az útját állhatná. Mind a két eszközhöz egy-egy akkumulátor jár és természetesen szállítótáska is.

Sőt, még egy százéves jubileumi karórát is tartalmaz a csomag. Ezek a szerszámok olyan technológiákkal készülnek, amelyek feledtetik velünk a vezetékes, kábeles eszközöket.

Bárhol és bármikor használható a Makita akkus szett, ami állhat akár egy szúrófűrész és egy ütvefúró kombinációjából is. Minden ezermesternek nélkülözhetetlenek ezek a szerszámok, hiszen nincsenek kiszolgáltatva a fali áramforrásnak. Az akkumulátorok nagyteljesítményűek, amelyek garantáltan nem fognak lemerülni használat közben.

A Makita már számtalanszor bizonyított a különleges újítások által, amelyek meghatározóak voltak a szerszámgépek fejlődésében. A kedvező árakkal ellátott Makita akkus szett egyszerre két hasznos eszközt kínál, amihez praktikus tartozékok járnak.