Sáfránnyal a depresszió ellen

Sáfrány a depresszió ellen

Az emberek szeretnek tájékozottak lenni a betegségekkel kapcsolatban, mivel ha ismerik a tüneteket, könnyebben el tudják dönteni, hova forduljanak segítségért.

A Biogyógyulás.hu weboldalon számos értékes információ fogadja a látogatókat úgy az ártalmatlanabb, mint a súlyosabb betegségekkel kapcsolatosan. Fontos, hogy itt olyan tanácsokat olvashatunk, amelyek a betegségek természetes módon történő gyógyítását célozzák meg. A pikkelysömör nem ritka betegség, ráadásul kortól, nemtől függetlenül bárkin megjelenhet. Kiváltó oka nem ismert, a betegségről még mindig nem tudnak mindent, holott már a Biblia is tesz említést róla.

Bár gyógyíthatatlannak mondják, a tünetek kezelésére olyan gyógynövények alkalmazását javasolják, mint a mezei zsurló, a bojtorján vagy a farkasalma. A pikkelysömörrel a depressziót is összefüggésbe hozzák, azaz sokak szerint a depresszió lehet egy kiváltó ok. A természetes hangulatjavító szerek között a sáfrányt, a diót, a kagylót és a narancsolajat is megemlítik. Szintén hatásos hangulatjavító a napfény.