Salgó polc saroklemez a többi elemmel

Salgó polc saroklemez

Nem hallott még a Salgó polcokról? Ezeket a polcokat nagy teherbírás és gyors kivitelezés jellemzi így, ha hirtelen nagy tömegű dolgok tárolását kellene megoldja, de eddig nem tudta, hogy miképpen tehetne ennek eleget, akkor most itt van a megoldás.

Néhány fontos része van csupán, Salgó polc saroklemez, lábak, Salgó keret, és a tulajdonképpeni polcok. Léteznek csavaros és csavarmentes változatok is, amelyet igény szerint választhat ki a megrendelő.

Ezeken a polcokon a tárolás nagyon kényelmes és a csúszóssága jelentősen megkönnyíti a fel- és lerámolását is. Hogyha az árak érdekelnék, akkor kérjen ajánlatot most! Oldalunkon, a kínált termék alatt, az ajánlatkérésre kattintva megjelenik egy lap, ahol néhány adatot kell megadjon.

Amikor ez megtörtént, küldje el nekünk és mi a lehető legrövidebb időn belül küldeni fogjuk az ajánlatunkat árral együtt! A fenti Salgó polc saroklemez linkre kattintva, egy szempillantás alatt ott is terem az oldalunkon, ahol munkának is láthat. Forduljon hozzánk bizalommal már most!