A romantikus sorozatok rajongói és az Izaura TV

Izaura TV

A sorozatok kedvelői biztosan örültek annak, amikor a TV2 elkezdte sugározni a nagyszabású portfólió-fejlesztésének részeként, a romantikus sorozatok rajongóinak az adását és azok műsorait.

Ez az Izaura TV nevet kapta, amelyikbe sokan egyből beleszerettek. Az itt látható tévépremierekkel és népszerű sorozatsztárokkal az Izaura TV egyből levette a nézőket a lábukról. A jól ismert klasszikusok mellett, akárcsak a 90-es évek nagy sikereket elért sorozata, a Vadangyal, országos premierekkel is kedveskedett ez. Az Izaura TV Magyarországon elsőként mutatta be a közönségnek az Éld az életem!, A fekete özvegy és a Victoria, a rabszolgák megmentője című sorozatokat.

Ezeken kívül Az éjszaka királynője című török sorozatban a népszerű színésznővel, Meryem Uzerlivel egy szerelmi háromszög drámájába bonyolódhatnak a nézők. Mivel ennél mindegyik részben izgalmak, kalandok, intrikák és szerelmi gondok várták a nézőket, nem is csoda, hogy annyira népszerűvé vált. Az Izaura TV csatornahangja Lux Ádám, akivel biztosan megismerkedtek már azok, akik a TV2 rendszeres nézői.