RGB LED szalag a tökéletes fényreklámhoz

RGB LED szalag

Sokan szeretnek egy zűrös munkanap után sétálni az éjszakában és gyönyörködni a fényesen kivilágított kirakatokban, épületekben. A hatás különleges, de gondolt-e már valaki arra, hogy mennyi elektromos energia szükséges ehhez a luxushoz? Rengeteg!

Az RGB LED szalag megjelenése a piacon forradalmasította a fényreklámozás lehetőségeit. Az új RGB LED szalag a negyedét sem fogyasztja a régi megoldásoknak, ugyanakkor a régi költségeknek a töredékébe kerül. Nem csak takarékos, olcsó, hanem könnyen beszerelhető is. A LED szalag hajlékony, könnyen formálható, ragasztható, vágható, toldható.

Egyszóval ideális megoldás a reklámfelületek kialakítására. Az RGB LED szalag színes sziporkázása mindenki számára minőségi fényhatást okoz, ha jó elektromos ellátásban részesül, a toldások mellett sincsen elhalványulás. A LED szalag beépítését megkönnyíti a rengeteg kiegészítő kellék, melyeket speciálisan a szalag felfogására és rögzítésére alakítottak ki. Mindezek után bátran lehet mondani, hogy az RGB LED szalag használata megéri, szinte tökéletes megoldás.