A rafináltabbak sem fognak ki a jó kerékpár záron

Kerékpár zár

Régebbi és modernebb bringákhoz is érdemes beszerezni azt a kisméretű, profi védelmi tartozékot, aminek köszönhetően a kikötözött helyről egyetlen gazfickó sem tudja elmozdítani, elvinni a járművet. A tapasztalt tolvajok sem fognak ki egy nívósabb kerékpár zár típuson.

A laikusok a kiválasztáskor gondban vannak, ugyanis nem tudják, melyek azok a modellek, amiket még fűrésszel sem lehet elvágni. Mindig érdemes azokat megvenni, amelyek kellően vastagok és hosszúak, illetve a zár rész speciális kialakítással rendelkezik. Sok kerékpár zár azért nem jó, mert azoknak ezen lényeges része gyenge, és akkor a tolvajok nem is bajlódnak az elvágással, hanem annyira megrongálják a zárat, hogy az kisebb erőfeszítés után megadja magát.

Aki vigyázni szeretne a kétkerekűjére, az feltétlenül elkerüli ezt a fajta kerékpár zár típust. Akinek segítségre van szüksége a vásárlásnál, nyugodtan keressen fel hazai szaküzleteket, shopokat, ahol a felkészült és kliensorientált alkalmazottak mindenben a rendelkezésére állnak.