Puha tapintású női frottír köntös

Női frottír köntös
Női frottír köntös

Vannak olyan ruhadarabok, amelyeket csak alkalomadtán használ az ember, de ilyenkor elvárja, hogy igazán kényelmesek legyenek. A női frottír köntös igazán puha és kellemes tapintású lehet, ha a megfelelőt választja.

Az üzletekben többféle típus közül választhat, amelyek viszonylag olcsók, de figyelje meg, hogy ezekben mennyi a műszál. Ez azt jelenti, hogy nem fogják szívni a nedvességet, néha pedig izzasztóak, de mégsem melegek.

Ezek a darabok legtöbbször sziporkázó színükkel próbálják rávenni a hölgyeket, hogy megvegyék azokat. Azonban ne dőljön be ezeknek az üzleti fogásoknak, hanem figyelje a címkét és az anyag tapintását! Amennyiben hasonlít a kedvenc törölközőjére az érintése, akkor biztos lehet abban, hogy remekül fogja szívni a nedvességet.

Az ilyen női frottír köntös nem mindig a tarka színével fogja felhívni a figyelmet magára, ugyanis a legtöbbször egyszínű kivitelben árusítják, bár valamivel magasabb áron értékesítik. Ez magától értetődik, hiszen a minőségi termékek általában többe kerülnek.