Profi családi medencetisztító robot

Medencetisztító robot
Medencetisztító robot

A szép és modern házakhoz általában egy jó kis medence is társul, hiszen csak így teljes a luxus. A nyári napokban igazi megváltásnak számít ez, hiszen nincs is jobb annál, mint lubickolni a kellemes vízben. Igen ám, de ki fogja ezt kitakarítani és karbantartani? A medencetisztító robot úgy végzi el ezt a feladatot, hogy Önnek ott sem kell lennie.

Bátran pihenhet közben, vagy foglalkozhat a fontosabb dolgokkal a ház körül. Ez a robot viszonylag könnyű és egyszerűen használható. A kisebb családi medencék legjobb barátjának számít, hiszen mindenféle vegyszer és kellék nélkül lesz rövid időn belül tiszta a terület.

A medence padlója és a sarkai rövid idő alatt tiszták lesznek, így ismét élvezheti majd a használatát. Formától függetlenül bármilyen típust ki tud takarítani, ám a medencetisztító robot típusa függ attól is, hogy mekkora területet akar karbantartani. A Dolphin E10 maximum 8 méter hosszúságú és 4 méter szélességű családi medencék esetében teljesít jól, burkolattól függetlenül. Lehet szó csempéről vagy mozaikról, de öntött beton vagy erősített PVC terén is remekül működik.

A medencetisztító robot hatékony működése abban rejlik, hogy a készülék egyszerűen kezelhető, ráadásul a kivételnél nagyon gyorsan működik a vízkibocsátás. Mi több, a szűrőkosarat is könnyű kivenni és megtisztítani. Mint ahogy azt láthatja, a karbantartással sem kell sokat bajlódnia. A tiszta víz a robot aktív keféi által érhető el, ugyanis eltávolítják az algákat és a különböző baktériumokat is. A kisebb és nagyobb szemetet is összegyűjti a medencéből.

Ezekre a berendezésekre 2 év garancia is jár, azonban mindenki rájön majd, hogy a működésük megbízható. A súlya csupán 6,3 kg, ami a robotok kategóriájában nagyon jónak számít. 12 méteres kábelhossz áll a rendelkezésére, ami bőven elég arra, hogy tegye a dolgát. Ha szeretné személyesen is tapasztalni a medencetisztító robot teljesítményét, akkor a robotguru.hu oldalon megismerheti a különböző típusokat, majd meg is rendelheti azt, amelyik megfelel az Ön medencéjének.