Munkavédelmi ruházat garanciával a webáruházban

Munkavédelmi ruházat
Munkavédelmi ruházat

A munkavédelemre érdemes óriási hangsúlyt fektetni, hiszen ha nem tartjuk be az előírásokat, sok bajunk származhat belőle. A munkavédelmi ruházat biztosítása nagy többségben a munkáltató feladata.

A munkavédelmi ruhák kiválasztásánál vegye figyelembe, hogy a különféle szabványoknak teljes mértékben megfeleljenek! Nézze meg például azt, hogy a termékeken feltüntették-e a fontosabb információkat.

Idetartozik a származási hely, tárolási, karbantartási, tisztítási utasítások, a megfelelő védelmi képesség és védelmi szintek meghatározása, a jelölések jelentése, az esetleges elhasználódási idő. Munkavédelmi ruházat a Grandis webáruházból is megrendelhető, ahol garanciát is vállalnak az eladott termékekre.

A garanciális felelősség azonban megszűnik akkor, ha nem tudja a vásárláskor kapott számlát felmutatni, nem rendeltetésszerű a használt vagy sérülés, nem a munkavégzésnek megfelelő védelmi képességű lábbelit választott. A minőségi munkavédelmi ruházat most akciós áron beszerezhető mindenki számára.