Az exszel álmodni érthető dolog

Az exszel álmodni jó
Az exszel álmodni jó

Nem minden ember olyan szerencsés, hogy elsőre megtalálja az igazit, ezért néha megszakadnak a kapcsolatok, újak születnek helyettük. Ám egy bizonyos idő után, valahol összefutnak a volt párjukkal és hirtelen megmagyarázhatatlan módon hiányozni kezd a hajdani társ.

Az exszel álmodni is lehet, hiszen nagyon sok szép emlék kötődik hozzá, mert minden kapcsolatban voltak jó dolgok, szép időszakok, bármi is volt a szakítás oka. Amikor elkezd hiányozni, nem az elmúlt kapcsolat vagy az erotika hiányzik, hanem maga a volt társ lénye.

A beszélgetések, az emlékek felidézése, a nagy kacagások, sőt, még évek múlva is adódhatnak olyan helyzetek, amelyeket csak Ő értene meg, csak Ő tudna megfelelően reagálni rájuk. Ezért az exszel álmodni nem is olyan érthetetlen dolog, hiszen vannak olyan poénok, amelyeket csak ők ketten értenének, senki más.

Néha apróságokról juthat eszünkbe az ex és úgy érezzük, hogy de jó lenne beszélgetni vele. A szerencsésebbek meg tudják tartani barátként, ami érthető is, hiszen sok szép emlék fűzi őket össze, természetesen csak akkor, ha az aktuális párjuk nem túlzottan féltékeny.