Mit is jelent az access point?

Access point
Access point

Sokan nem is tudják, de a vezeték nélküli elosztó rendszerek, röviden WDS-ek igen nagy szerepet játszanak bizonyos internetes kapcsolatok megteremtésében. Itt ki kell emelni az access point szerepét is, hiszen ezáltal garantált a gondmentes csatlakozás.

A WDS egyik fő pozitívuma, hogy ezáltal mind a két oldalon megmarad a két vezeték nélküli router összes csatlakozási képessége, ami annyit jelent, hogy a lakásban, irodában lévő számítógépek és egyéb berendezések továbbra is csatlakoztathatóak a WiFi-n keresztül, természetesen, az úgynevezett ethernet kábellel is. Szaknyelven szólva a WiFi router fajták egyszerre üzemelnek access point infrastruktúra módban, és bizony WDS partnerként is.

Különböző termékeket lehet megvásárolni annak érdekében, hogy az access point akadályok, gond nélkül működőképes maradjon. Aki a precíz hálózatra vágyik otthon vagy a munkahelyen, ne habozzon ellátogatni a www.itcapital.hu weblapra, ahol temérdek produktumot lehet megtekinteni. Ha valamelyik megtetszett a vásárlónak, adott a rendelés lehetősége is