Mire jó az utánfutó csatlakozó?

utanfuto csatlakozo
Utánfutó csatlakozó

A gépjárművek adaptereit, dugóit és aljzatait az autó származási országától függően kell kiválasztani. Ez annak köszönhető, hogy Európa és Ázsia országaiban gyártott autók közös szabványokkal rendelkeznek,

így az onnan származó utánfutó csatlakozó 13/7-es kapcsolatot biztosít. Viszont, ha a pótkocsi 7 pólusú csatlakozóval, az autó pedig 13 pólusúval rendelkezik vagy éppen fordítva, akkor Önnek szükséges 7×13-as vagy 13×7-es speciális adaptert vásárolni, más esetben teljesen át kell alakítania a vezetékeket.

Egy roppant egyszerű példával szemléltetve, ha Ön egy amerikai autó és egy hazai pótkocsi tulajdonosa, akkor az utánfutó csatlakozók összeegyeztethetetlensége miatt lesz szüksége az említett adapter beszerzésére vagy a huzalok cseréjére.

Online áruházunk minden pótkocsival rendelkező autótulajdonosnak kínál utánfutó csatlakozót a vezető európai gyártóktól, a legalacsonyabb áron. Ezen kívül, a honlapon világítástechnikai eszközök, moduláris egységek, valamint egyéb alkatrészek széles választékát is megtalálja.