Miért ne lehetne az esküvője egy kastélyban?

De La Motte

Mindenkinek a fejében él egy kép arról, hogy milyen legyen az esküvője, még akkor is, ha ezt soha senkinek nem vallaná be. Ha a romantikus esküvők felé húz a szíve, akkor a De La Motte gyönyörű kastélyának udvarán biztosan jól érezné magát a jeles napon. A kastélyt nem valami régimódi, lerobbant helyszínként kell elképzelni, hanem egy szinte teljesen felújított, a régi pompájában tündöklő épületként. A De La Motte nemcsak fényképháttérnek való, hanem a szobákat is ki lehet venni a vendégek részére.

Természetesen a menyasszonynak is kell egy szoba a készülődéshez. Milyen csodásan is mutatnak az ifjú arák a képeken, amint a De La Motte szobájában készülődnek a nagy eseményre. A vinage stílusban berendezett szobák és a gyönyörű belső terek, amelyekbe a hatalmas ablakokon keresztül áramlik be a fény, ideális környezetet teremtenek az esemény előkészületeihez és a fotózáshoz.

A páros fotózást is itt szokták megejteni a házasulandók. Szinte nincs is olyan helyisége a kastélynak, ami ne ihletné meg őket. Igazán nehéz kiválasztani, hogy melyik szoba szebb a másiknál, hiszen mindegyik a maga módján különleges és csodás. A De La Motte angolkertje a másik elragadó hely, amit sohasem hagynak ki az esküvő előtt a párok. Csupán az, hogy ott lehetnek kettesben, ezen a varázslatos helyen, örökre a közös élményük marad. Ezt a környezetet és hangulatot szinte leírni sem lehet, csupán megtapasztalni. Az biztos, hogy aki itt szeretné tartani az esküvőjét, az olyan egyedi élménnyel lesz gazdagabb, ami senki máséra nem hasonlít.

A barátai is emlékezni fognak arra, hogy itt szálltak meg, hiszen annyira más lesz ez a többi esküvőhöz képest. Akár a De La Motte kastély hoteljében is kivehetik a nászéjszakához a szobát, amivel igazán felteszik a jelképes esküvői tortájuk habjára az érett cseresznyét. Ha ezt szeretné, akkor mihamarabb vegye fel velük a kapcsolatot, hogy lefoglalja az időpontot. Külön rendezvényszervezők sietnek majd az Önök segítségére, hogy e jeles napot pontról-pontra olyannak tervezzék meg, mint amilyennek megálmodták.