L-acoustics hangtechnika a minőségi hangzásért

A megfelelő hangzás fél siker

Aki szokott koncertekre járni, az tudja, hogy milyen bosszantó, amikor nem lehet jól, a megfelelő minőségben hallani a zenét. Egy gyenge hangosító berendezés teljesen élvezhetetlenné tudja tenni, még akkor is, ha amúgy világhírű énekes lép fel.

Érdemes tehát figyelni minden részletre és olyan eszközöket használni, mint például az L-acoustics moduláris hangtechnika, ami bármilyen nagyméretű rendezvényen megállja a helyét. Egy ilyen komoly felszerelés persze elég szép összegbe kerül, így nem várható el, hogy minden szervező rendelkezzen vele. Van azonban megoldás és nem kell feltétlenül megvásárolni, hanem bérelni is lehet. Az AVadvice Kft. nemcsak bérbe ad ilyen profi hangosító berendezéseket, hanem a munkatársak előzetesen felmérik az adott termet vagy területet, hogy pontosan meg tudják mondani, hány eszközre van szükség és azokat miként kell elhelyezni.

Az L-acoustics hangfal rendszer egyik előnye, hogy elől és hátul is ugyanolyan hangerőt képes biztosítani, így minden résztvevő egyformán fog hallani mindent.