Könnyen elérhető a biorezonancia állapotfelmérés

Biorezonancia állapotfelmérés
Biorezonancia állapotfelmérés

A mindennapi életben nagyon sok negatív hatás ér bennünket, vannak rajtunk kívülálló okok, de olyanok is, melyekről mi magunk tehetünk, ilyen például a dohányzás, az alkoholos italok fogyasztása, a fölösleges gyógyszerfogyasztás vagy a kevés folyadékbevitel, amelyek felboríthatják a szervezetünk egyensúlyát, elhangolják a természetes rezgéseit. Ugyanakkor a különböző elektronikus cikkek, mint a mobiltelefon, a mikrohullámú berendezések is rossz hatással vannak az egészségi állapotunkra. Ahhoz, hogy pontosan megtudjuk, van-e valami gond a szervezetünk működésével, érdemes egy biorezonancia állapotfelmérés elvégzését beiktatni.

Ugyanis tudni kell, hogy csak abban az esetben vagyunk egészségesek, hogyha a testünk rezgései tökéletes harmóniában vannak. De végül is miért jó egy biorezonancia állapotfelmérés? Azért, mert ezzel a vizsgálattal mérhetőek a vírusos, gombás, bakteriális fertőzések, a különböző allergiák, toxinok, a vitamin- vagy ásványianyag-hiányok, zsírsavak, enzimek, aminosavak, a hormonok szintje, a különféle rizikófaktorok, valamint a kerülendő, illetve pótolandó táplálékok.

Miután a biorezonancia állapotfelmérés révén ezekre a gondokra fény derül, csupán egy kezeléssel akár el is tűntethetők. Hiszen minden, ami szenvedést, kellemetlenséget okoz a páciensnek, ugyanezzel a technológiával kezelhető is. Érdemes tehát elvégeztetnie ezt a széles körű vizsgálatot, hogy a szervezete egyensúlyáról mindent megtudhasson. Valószínűleg most azt kérdezi magában, hol lehet ilyen szolgáltatást igénybe venni?

Az Egészségkapu Gyógycentrumban a hét minden napján várják a vizsgálatra jelentkezőket, telefonon is lehet időpontot egyeztetni, csak hívnia kell hétköznap 9.00 és 19.00 óra között a következő számot: 0670/226-3024. Az info@egeszsegkapu.hu e-mail címen ingyenes visszahívást is kérhet, és a gyógycentrum munkatársai 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Az itt lévő weboldalon minden szükséges információt megtalál a biorezonancia állapotfelmérés folyamatáról, igényléséről, illetve kérdéseire is választ kaphat.