Kellemes a pihenés a tetőablak szúnyogháló használatával

Tetőablak szúnyogháló
Tetőablak szúnyogháló

A forró nyári napok végén jóleső érzés az esti szellőztetés a tetőtérben, hiszen élvezheti a friss levegőt a kellemetlenséget okozó szúnyogok és bogarak nélkül. Tökéletes megoldást és védelmet nyújt a tetőablak szúnyogháló a rovarokkal való vesződésében.

A háló a belső falsíkra könnyen felszerelhető, így az ablak nyitott állapotban maradhat és zavartalanul beáramolhat a kellemesen friss levegő. Egy függőleges működésű rugós szerkezet, amit egy alumíniumtengelyre lehet felcsavarni, majd szükség estén innen lehet lehúzni. A tartós, átlátszó, UV sugárzásnak ellenálló szövet jóvoltából, a kilátás használatakor is zavartalan marad. Keretének anyaga szintén alumíniumból készül, ami műanyag sarkokkal és alkotórészekkel van kiegészítve a csomagolásban.

Ha szakember segítsége nélkül, önállóan szeretné beszerelni a szerkezetet, tisztában kell lenni az ablak pontos méreteivel, a tévedés elkerülése érdekében. A tetőablak szúnyogháló megvásárlásához szükséges méreteket a már beépített nyílászárón találhatja meg.