Huawei Mate 9 Pro méretes kijelzővel

Kifinomult telefonok

A Huawei csak úgy ontja magából a jobbnál-jobb készülékeket. Alig lehet lépést tartani azzal a telefonáradattal, amit a gyártó jelenleg produkál.

Sorra jelennek meg az újabbnál-újabb termékek, de a Huawei Mate 9 Pro még mindig remek vételnek számít idén is. 2017-ben a Mate 10 robbant hatalmasat a mesterséges intelligencia processzorral, idén a P20 debütált három kamerával a hátlaplapján, amiből az egyik, mobiloknál soha nem látott, 40 megapixellel képes fényképezni.

Azonban, aki nem akar olyan sokat költeni egy telefonra, azonban mégsem éri be egy alsókategóriás termékkel, annak a Huawei Mate 9 Pro kiváló választás lesz. Hatalmas képernyő, amihez remek akkumulátoridő párosul és a gyorsasága miatt sem kell szégyenkeznie, mert a legújabb játékok futtatása közben is megállja a helyét.

A telefon nem melegszik különösebben, még nagyobb igénybevétel esetén sem, ráadásul hozza az árához képest elvártakat. A rendszer szépen, folyamatosan, akadásoktól mentesen fut. Egyszerűen jó kézbe venni és használni, mert minden érintésre és mozdulatra tökéletesen reagál a Huawei Mate 9 Pro.