Hogyan tud segíteni Neked az online edző?

online edző
Online edző – edzesblankaval.hu

Az online edzések remek alternatívát jelentenek, ha valamilyen oknál fogva nem akarsz vagy nem tudsz elmenni otthonról azért, hogy mozogj. Ilyenkor van lehetőséged arra, hogy a képernyő előtt végezd el azokat a gyakorlatokat, amikkel szépen tudod formálni a testedet.

Itt most nem azokra az edzős videókra gondolunk, amiket bekapcsolsz és végigcsinálod azt a fix mozdulatsort, amit látsz bennük. Vannak olyan programok, amikhez kapsz egy online edzőt is, aki személyre szabott gyakorlatokat állít össze Neked és ha szeretnéd, akkor motivál is arra, hogy egy alkalmat se hagyj ki.

Az online edző igazi társ az alakformálásban

Az online edző segít Neked, hogy el tudd érni azokat a céljaidat, amiket kitűztél magadnak. Meghallgatja, hogy mi az elképzelésed és elmondja, hogy ehhez milyen edzésprogramot kell végigcsinálnod. Az előzetes egyeztetés során rákérdez arra is, hogy milyen életmódot folytatsz. Ha az nem megfelelő, akkor tanácsot ad, hogy miben érdemes változtatnod. Ezek után olyan edzéstervet készít Neked, ami teljes mértékben a Te igényeidre, fizikai állapotodra és céljaidra szabott. Különböző méréseket is elvégeztek együtt még a program elején, illetve közben is, hogy a fejlődés nyomon követhető legyen. Időnként tudtok egyeztetni arról, hogy minden az ütemterv szerint halad-e vagy szükség van-e arra, hogy módosítsatok a gyakorlatokon. Amennyiben igényled, akkor motivációt is kapsz tőle, hogy ne tűnjön el a lelkesedésed és végig tudd csinálni a teljes programot.

Mit érdemes tudni a Bodyart edzésről?

A Bodyart edzés szőnyegen, mezítláb végezhető. Közben zene is szól a háttérben, de a zumbával vagy más zenére végzett mozgásformával ellentétben, a mozdulatok ütemét nem a zene, hanem a légzés diktálja. Ami a gyakorlatokat illeti, háromféle különböző gyakorlatsorra épülnek az órák. Mivel vannak benne a jógából, illetve a pilatesből átvett mozdulatok is, így sokan ezekhez a mozgásformákhoz szokták hasonlítani. Azért vannak különbségek is, az egyik, hogy a Bodyart edzésen nincsenek homorítások.