Ha a takarítás házilag már nem megoldható

linkepites-virusmediaAz otthonunk tisztán tartása az egyik legalapvetőbb feladat, amit napi szinten el kell végeznünk. Elvégre csak akkor érezzük magunkat komfortosan, ha rend és tisztaság vesz körül minket. Könnyen előfordulhat viszont, hogy sokaknak a takarításra nem marad kellő idejük és energiájuk, így más megoldást kell találniuk. Például azt, hogy egy megbízható takarítócégre bízzák a munkát.

Ha nekünk van egy ilyen cégünk, akkor nagyon fontos, hogy a weboldalunkra könnyen rá tudjanak találni. Ez kétféle módon lehetséges: ha hirdetjük magunkat az online felületeken vagy organikusan jó helyezést érünk el a Google találati listájában. Ez utóbbiban nyújt nagy segítséget a linképítés.

Hirdetések helyett az organikus elérés növelése

A fizetett hirdetések is jó megoldást jelenthetnek, ha például egy adott kampány céljából szeretnénk nagy elérést generálni a takarítócéget keresők körében. Hosszútávon azonban a hirdetések nagy költségekkel járnak, így érdemes más alternatívában gondolkodni. Például abban, hogy az organikus elérések növelésére koncentrálunk. Ez azonban csak úgy lehetséges, ha szakember segítségét kérjük a weboldalunk optimalizálásához. Ennek többek között a linképítés is része.

linkepites - virusmedia

Mi az a linképítés és hogyan működik?

A linképítés lényegében azt jelenti, hogy a Google algoritmusa által „erősnek” minősített oldalakra külső linkeket helyezünk el, amik a weboldalunkra mutatnak. Természetesen nemcsak egy vagy két linkről beszélünk, hanem sokkal többről. Ráadásul azokat nemcsak alkalmanként kell létrehozni, a linképítő tevékenység csak akkor lehet eredményes, ha folyamatos jelleggel végezzük. Mindezek mellett azoknak a szövegeknek a tartalma és felépítése is nagyon fontos, amikbe a linkek beágyazásra kerülnek.

Ha nem szeretnél drága hirdetésekre költeni, akkor érdemes optimalizálni a weboldaladat. Ennek többek között része az is, hogy az internet különböző oldalaira a weblapra mutató linkeket helyezünk el. Ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy bizonyos kulcsszavakra előre soroljon minket a Google.