A gél lakk induló készlet megfelelő a kezdőknek

Gél lakk induló készlet

Aki most kezdi a műkörömépítő pályát, annak tudnia kell, hogy mire lesz szüksége az induláshoz. A mukorom-zselek.hu webáruházban megvásárolható gél lakk induló készlet kiváló alapfelszerelés a kezdéshez.

Miután a kezdő műkörmös kifizette a körömépítő tanfolyamot, nyilván először a legalapvetőbb anyagokat és eszközöket venné meg, amiket később majd kiegészít. A gél lakk induló készlet azoknak is kitűnő, akik nem hivatásszerűen űznék a körömépítést, hanem inkább csak a barátnőiknek, családtagjaiknak szeretnék elkészíteni a manikűrjét. Bár ennek a készletnek a tagjai is profik, egy ilyen szett közel sem jelent akkora beruházást, mint egy szalon felszerelés.

A gél lakk induló készlet tartalmaz egy 9 wattos fehér UV lámpát, zselé fixáló folyadékot, többféle zselé lakkot, buffert, reszelőt, köröm előkészítő folyadékot, és mindezt 15 000 Forint alatt. A webáruház munkatársai pontosan tudják, hogy mit kell tartalmazzon a készlet, ezért bárki nyugodtan megvásárolhatja, mert nem fog fölösleges anyagot vagy eszközt beszerezni.