A bőr kanapé tisztítása otthonunkban

Bőr kanapé

Egy ülőgarnitúra kiválasztásánál több szempontot kell figyelembe venni. Többek között a nappali nagyságát, elhelyezkedését, illetve, hogy hová illik ez a bútordarab.

Sokféle formájú, anyagú közül lehet választani, viszont egy bőr kanapé mindig jó döntés lehet. Megjelenése, kialakítása az évek folyamán nagyon sokat változott. Az emberek körében nagyon kedvelt, nemcsak tartós, hanem elegáns is. Tisztítására, ápolására mindenképp oda kell figyelni, mivel így sokáig szép marad. Célszerű egy puha száraz pamut ronggyal gyakran áttörölni. A bőr kanapé tisztítására tilos szilikon tartalmú vagy oldószeres szereket alkalmazni, mert tönkre teszik azt. A különféle szennyeződéseket, ha van rá lehetőség, le kell törölni azonnal, viszont dörzsölni egyáltalán nem szabad.

Ha zsíros anyagok kerülnek rá, akkor azokat kizárólag bőrbútorokra való tisztítószerekkel távolítsa el. Ezekre a hasznos tanácsokra mindenképp oda kell figyelni, betartásukkal tovább megőrizhetik minőségüket és eredeti állapotukat a bútordarabok.