Barber World – az urak új kedvenc törzshelye

Barber - barberworld
Barber – barberworld.hu

Barber üzlet több is akad Budapesten – viszont olyan, ahol a minőség semmilyen körülmények között nem képezheti alku tárgyát, és ahol a kifogástalan szakmai színvonal a klasszikus módszerekkel és a legújabb trendekkel párosul, már jóval kevesebb. A kiváló renoméval rendelkező Barber World Astoria e ritka és egyben felbecsülhetetlen értékű tulajdonságok birtokosa.

Prémiumszínvonal egyenesen Írországból

Az üzlet tulajdonosa, és egyben kiváló borbélya több évet töltött Dublinban, ahol sikerült maradéktalanul elsajátítania e kétségtelenül szép és izgalmas szakma minden csínját-bínját. Ez a komoly szaktudás és tapasztalat most hazánkban is visszhangra lelt – a Barber World Astoria a főváros egyik legforgalmasabb borbély üzlete. Itt kényesen odafigyelnek a foglalkoztatott borbélyok korábbi tapasztaltára, rutinosságára. Bármelyik munkatársuknak is szavazunk bizalmat, a minőségi, kreatív munkát előre borítékolhatjuk, csakúgy mint a kitűnő ár/értékű szolgáltatást.

Felsőkategóriás kiszolgálás úriembereknek – kortól függetlenül

A borbélyüzlet szolgáltatásai színes spektrumon mozognak: a hajvágástól kezdve a szakáll igazításon keresztül egészen a hot towel borotválásig, az urak számos típusú szolgáltatást igényelhetnek. Az úriemberség természetesen nem kor függvénye: a profi borbélyok gyerek hajvágást is vállalnak.

Az időpontfoglalás is elképesztően kényelmes

A vendégek legnagyobb örömére a barber shopban való időpontfoglalás is rendkívül komfortos. Ez irányú igényünknek online tehetünk eleget – a shop honlapjára kattintva azonnal láthatjuk a profi szakemberek szabad időpontjait. A foglalásról e-mailban kapunk értesítést, így egészen biztosan nem feledkezünk meg a nagy napról.

Jóval több profi szolgáltatásnál: valóságos élmény

Egy hosszúra sikerült, fárasztó munkanap után másra sem vágyunk, csak kellemes lazításra. Mindezt megtehetjük a Barber World Astoria-ban is – ahol még a várakozás is élmény! A vendégeket kényelmes kanapék, hideg sörök, finom kávék várják, és akár az éppen aktuális meccsbe is bármikor belekukkanthatnak.