Akár 60 litert is fel tud szivattyúzni a földből

Hatékony Pedrollo búvárszivattyú
Hatékony Pedrollo búvárszivattyú

A vidéki háztájakon megfigyelhetőek a különböző típusú és méretű kutak, ezek a földbe fúrt lyukak sok esetben kiszolgálják a gazdaságot és még praktikusak is. A Pedrollo búvárszivattyú nagyon hatékony és jó társ lehet mindenki számára, akinek kút van az udvarában.

Ez a szerkezet merülő motoros monoblokk, vagyis a szivattyú össze van építve a motorral. Ez a berendezés tiszta koptatóanyagoktól mentes kútvizek szivattyúzására alkalmas. A Pedrollo búvárszivattyú kitűnően alkalmazható háztáji vízellátóként, de a kisebb gazdaságok számára is remekül megfelel. Az üzemelése is nagyszerű, mert akár nyomáskapcsolóval vagy áramláskapcsolóval együtt is üzemeltethetjük. Vízellátási feladatokra a Pedrollo búvárszivattyú hidrofor tartállyal együtt is alkalmazható.

Ez a szerkezet rozsdamentes acélból készült és két év garancia is van rá. További hasznos információ lehet, hogy a Pedrollo búvárszivattyú függőleges és vízszintes működtetése egyaránt lehetséges, ami azt eredményezi, hogy a maximális elindítások száma óránként akár 20 is lehet.