Különböző kivitelű boríték

Boríték vásárlása
Boríték vásárlása

Napjainkban az írott leveleknek nem igazán van népszerűsége, hiszen mindenki inkább elektronikus formában írja le mondandóját, mivel az ingyen van és gyorsabban el is jut a címzetthez. Azonban a hivatalos dokumentumokat csak és kizárólag írott formában kaphatja kézhez és küldheti tovább a hivatalos szervekhez.

A boríték segítségére lesz abban, hogy a kinyomtatott szerződéseket el tudja küldeni az ügyfeleknek vagy a partnercégeknek. Az officemarket.hu webáruházban többféle boríték típus közül válogathat. A számlákat általában enyvezett modellben küldik ki a szolgáltatók,

míg a törékeny tárgyakat buborékos vagy úgynevezett légpárnás változatba helyezik bele. A szabványos méretek alapján sokkal egyszerűbben tudja kiküldeni a fontos dokumentumokat. A sima borítékra a cég logóját is rá lehet nyomtatni, ezáltal még jobban emelheti a vállalkozás népszerűségét és fényét.

A különleges termék sokkal igényesebb és szebb külalakot kölcsönöz az egyszerű, díszítetlen árucikknek. Manapság már népszerűnek számít a levél díszítése.