A szürke ötven árnyalata DVD-n borzolja a kedélyeket

A szürke ötven árnyalata
A szürke ötven árnyalata

Mr. Grey kalandjainak első darabja tavaly Valentin-napon debütált a mozikban és alapjaiban véve megosztotta a nézőközönséget. A szürke ötven árnyalata ugyanis egyesek szerint igazi remekmű, mások viszont nagyon utálták, köztes megoldás pedig azóta sem igazán létezik. Az eredetileg Alkonyat fanfictionnek indult könyv E.L James nevéhez köthető, ám a rendezésért Sam Taylor-Johnson volt felelős.

A könyvet olvasó nézőközönség sok esetben csalódott volt a film megnézését követően, ugyanis hiányérzetük volt Mr. Szürke jellemtanával kapcsolatban. A főhős jelleme ugyanis a könyvben sokkal jobban kirajzolódik és egyértelművé válik, hogy miért is olyan amilyen, ezzel szemben a film egy szadista férfi hétköznapjait mutatja be, kissé sarkítva a valóságot.

Ennek ellenére, a film hatalmas népszerűségnek örvendett tengeren innen és a túl. Volt az a nézői réteg, aki sikeresen azonosult a suta, egyszerű lány és a domináns férfi karaktereivel, így A szürke ötven árnyalata film szinte biztos, hogy folytatódik, ennek köszönhetően pedig további titkokra derülhet fény.