A szálas tea garantálja a minőséget

Szálas tea
Szálas tea

Amikor a relaxáló, egészségmegőrzést szolgáló teázásról van szó, akkor mindenki elvárja a jótékony hatásokat, még úgy is, hogy közben a nem épp nívós filteres változatot fogyasztják. A szakértők tudják, a szálas tea típussal kezdődik a nívó, és ettől roppant messze áll a filteres fajta.

Legyen szó akár a zöld, fekete, roiboos vagy épp a fehér változatról, a filteres kiszerelés nem képes garantálni a magas koncentrációjú hatóanyagokat, ami által nem biztosíthatja a pozitív hatásokat az emberi szervezetnek. Ez azért van, mert az üzemi feldolgozás miatt a filterben csak visszamaradt levelekből összezúzott maradék található meg, amikből már rég kinyerték a pozitívumokban gazdag anyagokat.

Ez nem így van a szálas tea esetében, ahol a fő alapanyagok a friss, értékes és tiszta levelek és rügyek, amik tele vannak hatóanyagokkal. Sőt, emellett nem érdemes bedőlni a hihetetlen megnyerő reklámoknak sem, amik a gyümölcsteákat istenítik. A marketing megoldások révén, a csodás csomagolás miatt sajnos az ember el is hiszi, amit lát, olvas.