A horgászok kedvence a Tatai derítő tó, a kapitális pontyok és harcsák vize!

Tatai derítő tó
Tatai derítő tó

Az idő kifejezetten alkalmas lehet egy kis pecázásra és egy igazán nagy trófea kifogására. A késő nyári és kora őszi időszakban még éppen elég meleg a víz ahhoz, hogy nagy halakat lehessen kifogni. Tatai derítő tó nagyon sok horgász kedvence. A tavon ugyan vannak faházak, azonban ha nem a tó mellett akar megszállni, akkor a panziók közül érdemes válogatni.

Ezt a tanácsot mindenképpen meg kell fogadni és ennek tekintetében megtervezni az egész kirándulást. Van, aki nemcsak a vízparton akarja eltölteni az idejét, hanem egy kis környékbeli sétára is vágyik. Mindenképpen szem előtt kell tartani az igényeket, főként akkor, ha a családdal együtt megyünk kikapcsolódni.

Amíg apa a parton „riogatja” a halakat, addig a család többi része a környéken megtalálhatja a szórakozást. Nézzünk alaposan körül az interneten a szállás tekintetében és a jellegzetes halfajok után is érdeklődhetünk. Elmondások szerint, a vidék a kapitális pontyok és harcsák vize, ezért kemény felszereléssel induljunk neki, mert a több 10 kilós halnak bizony van ereje.